Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ustalığın ve Lezzetin Buluştuğu Geleneksel Tat: DANET Pastırma

8/21/2025
Tarif Adı
DANET ile Her Lokmada Ustalık
Pastırma, et ürünleri arasında en zahmetli ve özenli üretim sürecine sahip lezzetlerden biridir. DANET’in yıllara dayanan uzmanlığı ve geleneksel yöntemlere bağlılığıyla üretilen pastırması, her diliminde ustalık ve sabır barındırır.

Antrikot ve kontrfile gibi en değerli etlerden elde edilen DANET pastırmaları; tuzlama, kurutma, baskı ve çemenleme gibi aşamalardan geçerek, doğal yollarla olgunlaştırılır. Afyon’un kuru havasında dinlendirilen pastırma kendine özgü yoğun aromasıyla öne çıkar.

Yüksek protein içeriği sayesinde enerji ihtiyacını karşılamayı destekler, uzun süre tokluk hissi sağlar ve kas gelişimini güçlendirir. Lezzetiyle sofralara ayrıcalık katan DANET pastırmaları, kahvaltıdan ana yemeğe kadar her öğünde fark yaratır.

DANET ile geleneksel lezzetler, güvenle sofralarınıza gelir.