Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ziyafet Sofraları

Kuşbaşılı Terbiyeli Nohut


30 dk
Orta
2 Kişilik
Malzemeler
Kuşbaşı et 350 gr.
Haşlanmış Nohut 100 gr.
Soğan 1 adet
Sarımsak 2-3 adet
Yoğurt 150 gr.
Tereyağı 30 gr.
Yumurta 1 adet
Un 30 gr.
Sıvı yağ 50 ml.
Zeytin yağı 50 ml.
Nane
Pul biber
Beyaz biber
Yapılışı
Bir tencerede soğan sarımsak ve etler kavrulur.

Su ilave edilir.

Bir kapta un yoğurt ve yumurta sarısından terbiye hazırlanır.

Pişen etlerin içine terbiye, yemeğin sıcak suyuyla ılıştırıp ilave edilir.

Üzerine nane ve pul biber yakılıp servis edilir.