Taze ve vakumlu etler üretim tarihinden itibaren 15 gün süre ile 0 ile +4 derece buzdolabında saklanmalıdır.
Şoklanmış donuk etler üretim tarihinden itibaren 6 ay süre ile -18 derece tazeliğini korur.
Döneri Pişirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Dondurucudan çıkardığınız ürünü çözünmesini beklemeden ocağa takınız. İlk 30 dakika kısık ateşte tüm yüzeyi eşit şekilde pişiriniz. Tüm yüzeyi eşit şekilde pişmiş dönerin, pişirme işlemine orta ateşte devam ediniz. Dönerin raf ömrü, pişirme işlemi başladığı andan itibaren en fazla 12 saattir. Çözündükten sonra tekrar dondurmayınız. Pişmiş dönerin üzerine çiğ döner eklemeyiniz. Pişirme sırasında merkezi sıcaklık en az 72 oC’ye ulaşmalıdır.
Pilav, lavaş, pide veya dürüm içinde servis edebilirsiniz.