Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arka Plan
Video Section Image

İncik
Taze ve Vakumlu

- Dananın kaval kemiği bölgesinden elde edilen, besin değeri yüksek ve lezzeti yoğun ettir.
Arka Plan
Tencerede, güveçte ve fırında pişirmek için idealdir. Kemiksiz, kıymalık kullanıma uygundur.
%100 Dana İncik

Besin Değerleri

Saklama Koşulları
Taze vakumlu etler 0°C ile +4°C’de buzdolabında üretim tarihinden itibaren 15 gün; şoklanmış etler -18 °C’de üretim tarihinden itibaren 6 ay tazeliğini korur.
Genel Bilgi
Ürün Hakknda
Besin Değerleri
Değerler ve Saklama Koşulları
Taze Dana Eti Tüm Ürünler
Taze Dana Eti Tüm Ürünler