Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arka Plan
Video Section Image

Kuzu Kol
Taze ve Vakumlu

- Kuzunun ön kol kısmından, kürekten bileğe kadar olan kemikli ettir.
Arka Plan
Fırın, haşlama ve tencere yemekleri için idealdir.
%100 Kuzu Kuzu kol - Kuzu Kol (Fırınlık)

Besin Değerleri

Saklama Koşulları
Taze vakumlu etler 0°C ile +4°C’de buzdolabında üretim tarihinden itibaren 15 gün; şoklanmış etler -18 °C’de üretim tarihinden itibaren 6 ay tazeliğini korur.
Genel Bilgi
Ürün Hakknda
Besin Değerleri
Değerler ve Saklama Koşulları
Taze Kuzu Eti Tüm Ürünler
Taze Kuzu Eti Tüm Ürünler