Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pratik Bilgiler

Birbirinden lezzetli et yemekleri ve şarküteri ürünleri ile hazırlanan pratik, nefis tarifler burada!

Tümü
Marinasyon
Saklama
Pişirme
Etin Uzmanından Mangal Tüyoları
Türkiye’nin 50 yıllık et uzmanı DANET’e göre mangalın ilk adımı, sucukları doğru şekilde dilimlemektir.
Etleri Dondurma ve Çözdürme Yöntemleri
Dondurulmuş et ürünleri -18°C’de muhafaza edilmelidir.
Kırmızı Et Nasıl Yumuşak Pişirilir?
Kırmızı etin yumuşak ve lezzetli pişmesi hem doğru seçimle hem de doğru tekniklerle başlar.
Sucuk Nasıl Isıtılır?
Sucuk, üretim sürecinde fermente edilen ve kurutulan bir üründür; bu nedenle teknik olarak pişirilmesi değil, sadece ısıtılması gerekir.
Neden Et Yemeliyiz?
Et ve et ürünleri sektörünün öncü markası DANET, kırmızı etin biyolojik değeri yüksek içeriğiyle sadece sofraların değil, bilinçli beslenme yaklaşımının da teme
6 kayıttan 1 ile 6 arası gösteriliyor