Malzemeler
4 adet DANET Glütensiz Afyon Sucuk dilimi
4 adet yumurta
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber
Yapılışı
DANET Afyon Sucuğunu ince dilimleyin, biberleri küçük doğrayın.
Bir tavada zeytinyağını ısıtın. DANET sucuk dilimlerini ekleyip birkaç dakika soteleyin.
Ardından biberleri ekleyip 2 dakika daha kavurun.
Fırın kabını hafifçe yağlayın. Sotelediğiniz sucuklu karışımı kaba eşit şekilde yayın.
Üzerine yumurtaları dikkatlice kırın ve rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Önceden ısıtılmış 180°C fırında, yumurtalar pişene kadar yaklaşık 12-15 dakika fırınlayın.