Malzemeler
Dana bonfile 400 gr
Taze kekik 4 dal
Biberiye 2 dal
Istiridye mantarı 3 yaprak
Kültür mantarı 5 adet
Soya sos 1 çay bardagı
Tere yag 1 yemek kaşıgı
Ayçiçek yag 1 çay bardagı
Baby havuç 5 adet
Baby kabak 5 adet
Kereviz sapı 2 adet
Tuz 1 tatlı kaşıgı
Bazlama 1 adet
Yapılışı
Bonfile sıvıyağ ile tavada mühürlenir ince doğranmış mantarlar kavrulur soya sos ile bir sos haline getirilir fırın kabına alınan bonfile üzerine hazırlanan mantar sos konularak 200derece fırında 20dakika pişirilir sebzeler jülyen doğranır tavada tereyağı ve baharatlar ile sotelenir fırında pişmiş olan bonfile ile servis tabağına alınarak servis edilir.