Malzemeler
Kanat 500 gr.
Soya sosu 80 ml.
Bal 30 ml.
Sarımsak 3-4 adet
Sarımsak tozu
Toz biber
Karabiber
Susam
Zeytinyağı
Tereyağ
Frenk soğan
Sıvı yağ
Yapılışı
Tavukları çiziyoruz baharatlandırıp kızartıyoruz.
Diğer yandan susamları kavuruyoruz.
Bir kaba soya sosu ve balı karıştırıyoruz.
Sarımsakları zeytinyağıyla birlikte blender da püre haline getiriyoruz.
Sos karışımımızın içine sarımsak püresinden ilave ediyoruz.
Çıkan sıcak tavukları soslarla karıştırıyoruz.
Soğuk küp tereyağlarından ekleyip kavrulmuş susamı da ekliyoruz.
Tabaklayıp üzerine doğranmış frenk soğanı ilave ederek bitiriyoruz.